Effektiv sports massage i Vejen nær Kolding, Billund og Vamdrup

Har du ømme muskler, en frossen skulder eller nakkespændinger? Så kan en sports massage hos Tik Saras Massage være løsningen. Selvom mange fejlagtigt antager det, er en sports massage ikke kun for professionelle sportsfolk, men faktisk for alle, der oplever belastning af led, muskler og sener.

Massagen er specielt velegnet til:

Syre eller affaldsophobninger i ben
Spændte eller stive muskler
Ømme muskler, myoser og overbelastninger

Forkæl dine ømme muskler

Giv dine ømme muskler en velgørende behandling med en effektiv sports massage hos Tik Saras Massage. En sports massage er en fysiologisk massage med dybdegående tryk, som øger blodcirkulationen til og fra de ømme muskler. Massagen kan være både forebyggende og behandlende og enten foregå som del- eller helkropsmassage.

Fordele ved en sports massage

En sports massage er oplagt, når du vil beskytte og optimere din krop, så din præstation bliver bedst mulig. Vi planlægger massagen alt efter hvilke belastninger, du udsætter dine led, muskler og sener for, og hvor du eventuelt oplever ømhed. En dybdegående sports massage løsner musklerne og frigør dem for affaldsstoffer, og på den måde øges dine musklers spændstighed, smidighed og blodcirkulation. På den måde kan din udholdenhed og ydeevne styrkes, så du bliver den bedste version af dig selv.